דף הבית | מתכונים | נבחרת האופים שלנו | מאפה גבינות ובטטה של רון יוחננוב
מאפה גבינות ובטטה של רון יוחננוב
מאפה גבינות חגיגי של רון יוחננוב, כל מה שצריך לשולחן חג צבעוני!
5/5
רכיבים:
למאפה אחד
אופן ההכנה:
1.מוציאים את הבצק מהמקרר 5 דקות לפני השימוש.
2.פורסים את הבצק על משטח העבודה, מורחים את הגבינה במרכז בצורת אליפסה ומניחים את הבטטות על הגבינה בצורת מניפה. מברישים את הבטטות במעט חמאה מומסת או שמן זית, מפזרים מעל את עשבי התיבול, מלח ופלפל שחור.
מקפלים את שולי הבצק סביב הבטטות ומהדקים. מברישים את שולי הבצק בביצה ומכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-30 דקות או עד הזהבה. מגישים חם.
**לעוד מתכונים לשבועות>>
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

כתיבת תגובה