• מתכונים
    • מאפים מסדרת הבצקים
    • נבחרת האופים שלנו
    • מאפים לחגים
    • מתכונים לילדים
    • לחם, לחמניות, חלה
    • מאפים מלוחים
  • מוצרים
  • מי אנחנו
  • Home
  • צור קשר
  • שאלות נפוצות
  • סרטונים
שמרית
דף הבית | מתכונים | נבחרת האופים שלנו | מאפה גבינות ובטטה של רון יוחננוב

מאפה גבינות ובטטה של רון יוחננוב

שתפו:
.....................................................................................................

מאפה גבינות חגיגי של רון יוחננוב, כל מה שצריך לשולחן חג צבעוני!

0/5

רכיבים:

  • למאפה אחד

אופן ההכנה:

  • 1.מוציאים את הבצק מהמקרר 5 דקות לפני השימוש.

  • 2.פורסים את הבצק על משטח העבודה, מורחים את הגבינה במרכז בצורת אליפסה ומניחים את הבטטות על הגבינה בצורת מניפה. מברישים את הבטטות במעט חמאה מומסת או שמן זית, מפזרים מעל את עשבי התיבול, מלח ופלפל שחור.

  • מקפלים את שולי הבצק סביב הבטטות ומהדקים. מברישים את שולי הבצק בביצה ומכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-30 דקות או עד הזהבה. מגישים חם.   

    **לעוד מתכונים לשבועות>>

מחשבוני המרה:

טמפרטורה


C

F

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
0/5
.....................................................................................................
שתפו:
.....................................................................................................

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר.

מתכונים פופולארים

נקניקיות ביאכטה של רון יוחננוב

פיצה קאפ של רון יוחננוב

בורקס פילו של רון יוחננוב

אצבעות גבינה מבצק פיצה

כוסות שקשוקה מבצק עלים של רחלי קרוט

"גבינה בתיבה" של דניאל עמית

בוריקיטס גבינה וזעתר

לחם לחמניות וחלות

  • מתכונים מלוחים
  • מאפי לחם
  • מאפים מסדרת הבצקים
  • נבחרת האופים שלנו
  • מתכון לפיצה
  • מתכון לפוקצ’ה

מאפי שמרים

  • מתכונים
  • מתכונים מתוקים
  • מתכונים בריאים
  • סרטוני הדרכה
  • מתכון לחלה

מתכוני אפיה לחגים

  • מתכונים לראש השנה
  • מתכונים לחנוכה
  • מתכונים לפורים
  • מתכונים לשבועות
  • מתכונים לחגים
  • מתכון לאוזני המן
  • כדורי שוקולד