מאפה בריוש במילוי פטיסייר וניל בהשראת עוקץ הדבורה
מאת שחר קיכלר
מצרכים
לבצק הבריוש:
- 170 גרם חלב סויה
- 80 גרם רסק תפוחים לא ממותק
- 25 גרם שמרים יבשים של שמרית
- 500 גרם קמח חלה / קמח לחם
- 10 גרם מלח
- 40 גרם סוכר
- 200 גרם מרגרינה בטעם חמאה של שמרית
לקרם פטיסייר וניל:
- 300 גרם חלב סויה
- כפית מחית וניל / תוכן של מקל וניל אחד
- 60 גרם סוכר
- קמצוץ מלח
- בסיר קטן מביאים לרתיחה עדינה בזהירות שלא יגלוש!
- בינתיים מערבבים בקערה קטנה:
- 20 גרם קורנפלור
- 10 גרם קמח לבן
- 40 גרם חלב סויה
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)