הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    מאפה בריוש במילוי פטיסייר וניל בהשראת עוקץ הדבורה

    מאת שחר קיכלר

    מתכון לקינוח פרווה לערב חג, מאפה ביריוש
    • 726
    • שעה
    • בינוני
    • פרווה
    שיתוף

    מצרכים

    לבצק הבריוש:

    • 170 גרם חלב סויה
    • 80 גרם רסק תפוחים לא ממותק
    • 25 גרם שמרים יבשים של שמרית
    • 500 גרם קמח חלה / קמח לחם
    • 10 גרם מלח
    • 40 גרם סוכר
    • 200 גרם מרגרינה בטעם חמאה של שמרית

    לקרם פטיסייר וניל:

    • 300 גרם חלב סויה
    • כפית מחית וניל / תוכן של מקל וניל אחד
    • 60 גרם סוכר
    • קמצוץ מלח
    • בסיר קטן מביאים לרתיחה עדינה בזהירות שלא יגלוש!
    • בינתיים מערבבים בקערה קטנה:
    • 20 גרם קורנפלור
    • 10 גרם קמח לבן
    • 40 גרם חלב סויה

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות