מאפה במילוי תפוחים, צימוקים וקינמון בסגנון רולדין
מאת רון יוחננוב
הפעם אנחנו עם הגרסה המתוקה והמפתיעה של בורקס. הרי אנחנו כל כך אוהבים בורקסים - משולש קריספי, זהוב ומתפצפץ מבצק עלים איכותי עם מילוי חם 🥰 אז למה שלא ננסה את הגירסה הנהדרת של רולדין - בורקס התפוחים המפורסם שלהם? ואם אהבתם את הגירסה של בורקס מתוק, תוכלו לעשות אותו גם במילוי שוקולד, מכל הסוגים, סוכריות קופצות ושלל הפתעות ❤
מצרכים
לבצק:
- בצק עלים מצונן של שמרית
למילוי:
- 2 תפוחי עץ מקולפים וחתוכים לקוביות (השתמשתי בתפוחים פינק ליידי)
- כפית קינמון
- כף וחצי קורנפלור
- 100 גרם צימוקים
- 2 כפות ריבת משמש / תפוחים (אפשר כל ריבה חמצמה אחרת)
לעיטור:
- ביצה עם קורט מלח
- סוכר דמררה זהוב מעורבב עם קינמון
להגשה:
- אבקת סוכר
אופן ההכנה
תגובות ושיתופים
1 תגובות (1)הוספת תגובה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
אהבתי!!! יוצא מעולה