הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    מאפה במילוי תפוחים, צימוקים וקינמון בסגנון רולדין

    מאת רון יוחננוב

    • 7245
    • 30 דקות
    • בינוני
    • פרווה

    הפעם אנחנו עם הגרסה המתוקה והמפתיעה של בורקס. הרי אנחנו כל כך אוהבים בורקסים - משולש קריספי, זהוב ומתפצפץ מבצק עלים איכותי עם מילוי חם 🥰 אז למה שלא ננסה את הגירסה הנהדרת של רולדין - בורקס התפוחים המפורסם שלהם? ואם אהבתם את הגירסה של בורקס מתוק, תוכלו לעשות אותו גם במילוי שוקולד, מכל הסוגים, סוכריות קופצות ושלל הפתעות ❤

    שיתוף

    מצרכים

    לבצק:

    • בצק עלים מצונן של שמרית

    למילוי:

    • 2 תפוחי עץ מקולפים וחתוכים לקוביות (השתמשתי בתפוחים פינק ליידי)
    • כפית קינמון
    • כף וחצי קורנפלור
    • 100 גרם צימוקים
    • 2 כפות ריבת משמש / תפוחים (אפשר כל ריבה חמצמה אחרת)

    לעיטור:

    • ביצה עם קורט מלח
    • סוכר דמררה זהוב מעורבב עם קינמון

    להגשה:

    • אבקת סוכר

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    1 תגובות (1)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות