לחמניות תפוח בדבש
מאת צוות האופים של שמרית
מתכון ללחמניות דבש בצורת תפוח, יפות ומתוקות לראש השנה.
רעיון מקסים לשדרוג ארוחת החג, לחמניות אישיות בצורת תפוח מצופות דבש בריח וטעם שישגעו את האורחים. חג שמח!
מצרכים
רכיבים: לכ-25 לחמניות דבש קטנות
- ½3 כוסות קמח (500 גרם)
- ½ שמרית שמרים טריים (25 גרם)
- ½ משפר אפייה שמרית
- ½2 כפות סוכר (30 גרם)
- ½ כף מלח (10 גרם)
- 90 גר נטורינה רכה
- ½2 כפות דבש (60 גרם)
- 1 כוס מים פושרים (240 מ"ל)
לעיטור
- שיפוד עץ באורך 2-3 ס"מ
- גרעיני דלעת
- 2 כפות דבש מדוללות בכף מים רותחים
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
טיפים להכנת המתכון:
ניתן לאפות כ 18 לחמניות בתבנית שקעים סטנדרטית, בתוספת של 4 דקות זמן אפייה.
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)