דף הבית | מתכונים | לחם, לחמניות, חלה | לחם תפוחים וקינמון
5/5
.....................................................................................................
.....................................................................................................
לחם תפוחים וקינמון
קבלו מתכון ללחם משובח עם תפוחים וקינמון, לחם מפנק עם טעמים טובים שקל להכין ועוד יותר כיף לאכול.
5/5
רכיבים:
רכיבים ל-2 לחמים עם תפוחים וקינמון
חומרים לבצק:
אופן ההכנה:
1.מכינים את תפוחי העץ: קולפים את התפוחים, פורסים כל תפוח ל 6 פרוסות ומניחים על תבנית אפייה מרודפת בשכבה אחת. מפזרים מעליהם את הסוכר החום ואופים בחום גבוה 12-15 דקות עד להזהבה.
2.מכינים את הבצק: לשים את כל החומרים למעט תפוחי העץ כ10דק במהירות בינונית. מוסיפים את תפוחי העץ ומערבבים כדקה נוספת.
3.מכסים את הקערה ומתפיחים כשעה וחצי.
4.מעבירים את הבצק למשטח מקומח מחלקים לשניים ומעצבים כל חלק לצורה הרצויה, מעבירים לתבנית אפייה מרופדת ומשהים מכוסה להתפחה של 50 דקות.
מקמחים מעט בעזרת נפה את חלקו העליון של הבצק ואופים בתנור שחומם מראש ל 180° מעלותכ 30-35 דקות . מצננים ומגישים.
**בבקה תפוחים וקינמון בזיגוג דבש>>
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
3 תגובות על “לחם תפוחים וקינמון”
כתיבת תגובה לבטל
מתכונים פופולארים
None found
קמח שמרים ללחם לא מוסיפה מרגרינה ?
היי ענת, אין צורך בשמן בגלל שיש תפוחים, הצלחה!
הי
רציתי לשאול אם הלחם בתמונה הוא הלחם המדובר של התפוחים וקינמון?
פשוט לא רואה שום תפוח…או שאולי לא אמורים לראות?