לחם עם בשר
מאת ענבר בוסקילה
אם אתם מחפשים מנה מרשימה שתמלא את הבית בניחוחות ממכרים ותשאיר את כולם עם חיוך גדול על הפנים – המתכון הזה הוא בדיוק בשבילכם!
לחם עם בשר מתכון מפנק במיוחד של ענבר בוסקילה שהוא השילוב המושלם בין מאפה רך ועסיסי לבין מילוי בשרי עשיר וטעים שמעלה את רמת הפינוק לשיאים חדשים.
בין אם אתם מחפשים מנה עיקרית ייחודית לאירוח או סתם רוצים לפנק את עצמכם במשהו באמת מיוחד, הלחם הזה יכבוש את הלב (ואת הבטן) בכל ביס.
אז קדימה, הפשילו שרוולים ותתחילו להכין – כי זה הרבה יותר פשוט ממה שזה נראה
מצרכים
ללחמניות:
- 550 גרם קמח
- 180-200 מל מים
- 2 ביצים
- 100 גרם נטורינה
- 3 כפות סוכר
- כף מלח
- 2 כפות שמרים יבשים
למלית בשר:
- 500 גר בשר טחון
- 1 חציל שרוף על האש
- רבע כוס שמן
- 3 כפות רסק עגבניות (אפשר גם עגבניות מרוסקות)
- כף פפריקה
- כף כמון
- 3 כוסות מים
- מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)