לזנייה גבינות ופטריות עשירה
מאת יהודית בטיטו מנבחרת הבשלנים של ישראלי קיטשן
קבלו מתכון מעולה: לזנייה גבינות ופטריות עשירה של יהודית בטיטו. לזניה חלבית קלה להכנת בזכות בצק פסטה מרודד ומצונן של שמרית. בצק לפסטה מוכן לעבודה, רק תדאגו שיהיה לכם במקרר!
מצרכים
ללזניה:
- חבילת בצק פסטה טרייה של שמרית
- 2 כוסות חלב
- כוס שמנת מתוקה
- 40 גר חמאה
- חצי כוס קמח
- חצי חבילת גבינת חמד מגוררת או כל גבינה קשה
- קופסת קוטג׳
- מוצרלה מגורדת
- 3 סלסלות של פטריות טריות
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)