לזניה רולס
מאת סיון בריק
מצרכים
ללזניה :
- בצק פסטה מצונן של שמרית
- 250 גרם ריקוטה קלאסית 5%
- 2 חצילים גדולים, פרוסים לעובי של ס״מ
- שמן זית, מלח
- פסטו טוב (אפשר קנוי)
- גבינת מוצרלה (לא חובה, אבל שווה!)
לרוטב:
- פחית עגבניות מרוסקות
- 5 שיני שום כתושות
- כף גדושה רסק עגבניות
- 2 כפות שמן זית
- צרור בזיליקום טרי
- מעט סוכר, מלח ופלפל
- רבע כוס מים רותחים
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)