לזניה גבינות ותרד מבצק פסטה
מאת צוות האופים של שמרית
אם גם אתם אוהבים לזניה תרד, קבלו מתכון קל הכנה ותוצאה מובטחת בזכות בצק פסטה מרודד ומצונן של שמרית.
מתכון לפסטה ביתית שעושה טוב בבטן ובלב.
מצרכים
מלית התרד והבצק - לתבנית אפייה 20*20
- חבילת תרד טרי
- חבילת בצק פסטה מצונן של שמרית
למלית הגבינות:
- 4 שיני שום כתושות
- 2-3 כפות נטורינה / חמאה
- 2 כפות קמח
- 300 גר’ גבינות מגוררות שאוהבים
- 2 כוסות חלב פושר
- 1 כוס שמנת לבישול
- 1 כפית שטוחה מלח, 1/2 כפית פלפל לבן, 1/4 כפית אגוז מוסקט מגורר.
לכיסוי מוקרם:
- 100 גר’ גבינת מוצרלה מגוררת
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)