הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    כפית בצק עלים כשר לפסח עם פטה כבד וריבת בצל

    מאת יעל בן ארוש

    • 3425
    • שעה
    • בינוני
    • בשרי
    שיתוף

    מצרכים

    לבצק:

    • 1 בצק עלים שמרית כשר לפסח

    לריבת בצל:

    • 4 בצלים בינוניים סגול /לבן
    • 3 כפות שמן
    • כוס יין אדום שאוהבים
    • כוס סוכר חום כהה
    • 3 כפות חומץ בלסמי

    לפטה כבד:

    • 700 גרם כבד עוף צרוב
    • 4,בצלים לבנים פרוסים
    • 2 -3 כפות שמן לטיגון
    • רבע כוס סילאן
    • 4 ביצים קשות
    • רבע כוס שמן זית
    • כפית פלפל שחור גרוס
    • כפית מלח ולפי הטעם

    אופן ההכנה

    טיפים של מקצוענים

    • מומלץ להכין את הריבת בצל יום קודם

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות