כפית בצק עלים כשר לפסח עם פטה כבד וריבת בצל
מאת יעל בן ארוש
מצרכים
לבצק:
- 1 בצק עלים שמרית כשר לפסח
לריבת בצל:
- 4 בצלים בינוניים סגול /לבן
- 3 כפות שמן
- כוס יין אדום שאוהבים
- כוס סוכר חום כהה
- 3 כפות חומץ בלסמי
לפטה כבד:
- 700 גרם כבד עוף צרוב
- 4,בצלים לבנים פרוסים
- 2 -3 כפות שמן לטיגון
- רבע כוס סילאן
- 4 ביצים קשות
- רבע כוס שמן זית
- כפית פלפל שחור גרוס
- כפית מלח ולפי הטעם
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
- מומלץ להכין את הריבת בצל יום קודם
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)