כנאפה פרגיות ופיסטוק
מאת רון יוחננוב
וואו וואו וואו!!! מנה בשרית מרשימה וחגיגית לשולחן החג או לשולחן השבת. אף אחד מהאורחים לא יוכל להישאר אדיש למנה הזו - כנאפה קדאיף מוזהב, פריך ומרגש, מתובל היטב עם פרגית עסיסית. לא מנה שרואים כל יום. נסו ותראו כמה קל להכין מנה המבוססת על בצק קדאיף מוכן וכמה היא מרשימה. בתאבון ❤
מצרכים
לכנאפה:
- חבילת בצק שיערות קדאיף מצונן שמרית (350 גרם)
- 100 גרם נטורינה / 5 כפות שמן זית
- כפית סוכר
- חצי כפית מלח
למילוי:
- 3 כפות שמן זית
- בצל גדול, קצוץ דק
- 50 גרם פיסטוקים
- 1 צ'ילי חריף, קצוץ
- 500 גרם פרגיות עוף חתוכות לקוביות קטנטנות (אפשר גם טחון)
- 2 כפות סילאן
- כף תבלין ראס אל חנות/בהרט
- קורט קינמון
- קורט אגוז מוסקט
- מלח / פלפל שחור
- כף קורנפלור + 4 כפות מים קרים
- צרור פטרוזיליה קצוצה דק
להגשה:
- פיסטוקים גרוסים
- סילאן / דבש
- טחינה
- גרגירי רימון
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)