הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    כנאפה פרגיות ופיסטוק

    מאת רון יוחננוב

    כנאפה בשר: כנאפה פרגיות ופיסטוק. בצק קדאיף מצונן של שמרית
    • 916
    • שעה
    • בינוני
    • בשרי

    וואו וואו וואו!!! מנה בשרית מרשימה וחגיגית לשולחן החג או לשולחן השבת. אף אחד מהאורחים לא יוכל להישאר אדיש למנה הזו - כנאפה קדאיף מוזהב, פריך ומרגש, מתובל היטב עם פרגית עסיסית. לא מנה שרואים כל יום. נסו ותראו כמה קל להכין מנה המבוססת על בצק קדאיף מוכן וכמה היא מרשימה. בתאבון ❤

    שיתוף

    מצרכים

    לכנאפה:

    • חבילת בצק שיערות קדאיף מצונן שמרית (350 גרם)
    • 100 גרם נטורינה / 5 כפות שמן זית
    • כפית סוכר
    • חצי כפית מלח

    למילוי:

    • 3 כפות שמן זית
    • בצל גדול, קצוץ דק
    • 50 גרם פיסטוקים
    • 1 צ'ילי חריף, קצוץ
    • 500 גרם פרגיות עוף חתוכות לקוביות קטנטנות (אפשר גם טחון)
    • 2 כפות סילאן
    • כף תבלין ראס אל חנות/בהרט
    • קורט קינמון
    • קורט אגוז מוסקט
    • מלח / פלפל שחור
    • כף קורנפלור + 4 כפות מים קרים
    • צרור פטרוזיליה קצוצה דק

    להגשה:

    • פיסטוקים גרוסים
    • סילאן / דבש
    • טחינה
    • גרגירי רימון

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות