הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    כיסוני חמוסטה במילוי סיסקה

    מאת קובי אדרי

    כיסונים במילוי סיסקה במרק חמוסטה קובי אדרי
    • 4541
    • שעה
    • בינוני
    • בשרי
    שיתוף

    מצרכים

    לבצק:

    • חבילת כיסונים של שמרית

    לבשר:

    • קילו וחצי צלעות מספר 2 חתוך לקוביות (ישאר לכם בשר שיספיק לעוד 40 כיסונים)
    • 2 בצלים גדולים חתוכים לרבעים
    • חצי כוס שמן
    • כפית מלח
    • חצי כפית פלפל שחור
    • כוס מים רותחים (לחוששים שהבשר נשרף)

    למרק:

    • 2 בצלים חתוכים לקוביות
    • 6 שיני שום קצוצות
    • 3 גבעולי סלרי קצוצים
    • 2 קישואים חתוכים לחצי ואז לרבע
    • 2 לפת מקולפים וחתוכים לחצאי פרוסות עבות
    • חבילת עלי מנגולד בחיתוך גס
    • חופן עלי סלרי
    • 8-9 עלי נענע
    • 5 כפות שמן זית
    • מיץ מ-3 לימונים
    • כפית מלח
    • חצי כפית פלפל שחור
    • ליטר וחצי מים

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות