כיסוני חמוסטה במילוי סיסקה
מאת קובי אדרי
מצרכים
לבצק:
- חבילת כיסונים של שמרית
לבשר:
- קילו וחצי צלעות מספר 2 חתוך לקוביות (ישאר לכם בשר שיספיק לעוד 40 כיסונים)
- 2 בצלים גדולים חתוכים לרבעים
- חצי כוס שמן
- כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
- כוס מים רותחים (לחוששים שהבשר נשרף)
למרק:
- 2 בצלים חתוכים לקוביות
- 6 שיני שום קצוצות
- 3 גבעולי סלרי קצוצים
- 2 קישואים חתוכים לחצי ואז לרבע
- 2 לפת מקולפים וחתוכים לחצאי פרוסות עבות
- חבילת עלי מנגולד בחיתוך גס
- חופן עלי סלרי
- 8-9 עלי נענע
- 5 כפות שמן זית
- מיץ מ-3 לימונים
- כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
- ליטר וחצי מים
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)