הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    0 / 5

    פאי בצק פריך במילוי שוקולד ואגוזים עם נגיעות דבש

    מאת צוות האופים של שמרית

    • 532
    • קל
    • חלבי

    אם גם אתם, כמונו, מאוהבי הבצק הפריך, המתכון הזה הוא בשבילכם: פאי מתוק שמכינים בקלות ובמהירות מבצק פריך מוכן ומצונן של שמרית. אפילו לא צריך להפשיר אותו. מכינים את כוסות הפאי ובוחרים את המילוי שאוהבים והטעם - וואו! אפשר כמובן להכין מהבצק פאי גדול או במנות אישיות  - פאי אישי ומדוייק הוא ביס מהחלומות. פאי בצק פריך מציע את השילוב הנהדר של בצק פריך המתמוסס בפה והמילוי מרגש ומפתיע. חפשו את הבצק במקררים ❤

    שיתוף

    מצרכים

    לכ-10 מנות פאי אישיות:

    • תבנית מיני מאפינס (קוטר 4.5 ס״מ)
    • 1 חבילה בצק פריך מצונן של שמרית

    למלית שוקולד ולקישוט:

    • 150 גרם שוקולד מריר / חלב
    • חצי כוס (120 מ״ל) שמנת מתוקה או צמחית
    • לקישוט: פניני שוקולד, קוקוס קלוי, מיני שוקולד צ׳יפס, אגוזים קצוצים גס או כל מה שאוהבים

    למלית פאי פקאן

    • 150 גרם אגוזי פקאן קצוצים גס
    • 50 גרם חמאה או נטורינה
    • 1/3 כוס (70 גרם) סוכר חום בהיר
    • 1 כף גדושה דבש
    • 2 כפות (30 מ״ל) שמנת מתוקה או צמחית

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות