כוסות בצק פריך מהירות
מחפשים רעיון פשוט ומהיר אך גם ייחודי ומושקע למשלוח המנות? נמצא הפתרון המושלם! כוסות בצק פריך עם מילויים נפלאים!
מתכון להכנת עוגיות מבצק פריך ממולאות בשוקולד, פאי פקאן או כל תוספת שתבחרו.
רכיבים:
לכ-15-20 כוסות אישיות
למלית שוקולד
לקישוט
למלית פאי פקאן
אופן ההכנה:
1.מוציאים את הבצק הפריך מהמקרר כ-5 דקות לפני תחילת העבודה, על מנת שיהיה נוח לשימוש וקורצים מהבצק עיגולים בקוטר 7-8 ס״מ.
2.הופכים את תבנית האפייה ומניחים את עיגולי הבצק על השקעים ההפוכים. מהדקים קלות לבסיס כל שקע ועוטפים מעט את השוליים בבצק.
3.אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות כ- 8-9 דקות, או עד שהבצק מזהיב קלות. מוציאים ומצננים כמה דקות, מחלצים מהתבנית.
4.מכינים מלית שוקולד- שמים בקערית את השוקולד והשמנת המתוקה. מחממים קלות במיקרוגל, מערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה. ממלאים כל כוסית ב -2-3 כפיות מהמלית ומעטרים.
מכינים מלית פאי פקאן- בסיר קטן ועל גבי להבה בינונית מחממים את כל חומרי המלית מלבד האגוזים ומביאים לרתיחה. מערבבים היטב ומבשלים תוך כדי בעבוע 2-3 דקות ועד שכל הסוכר מתמוסס לחלוטין. מסירים מהאש, מוסיפים פנימה את האגוזים ומערבבים היטב כך שיצופו ברוטב. מצננים מעט וממלאים כל כוסית ב-2-3 כפיות מהמלית.
**למתכונים נוספים לפורים לחצו כאן>>
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

כתיבת תגובה