פאי בצק פריך במילוי שוקולד ואגוזים עם נגיעות דבש
מאת צוות האופים של שמרית
אם גם אתם, כמונו, מאוהבי הבצק הפריך, המתכון הזה הוא בשבילכם: פאי מתוק שמכינים בקלות ובמהירות מבצק פריך מוכן ומצונן של שמרית. אפילו לא צריך להפשיר אותו. מכינים את כוסות הפאי ובוחרים את המילוי שאוהבים והטעם - וואו! אפשר כמובן להכין מהבצק פאי גדול או במנות אישיות - פאי אישי ומדוייק הוא ביס מהחלומות. פאי בצק פריך מציע את השילוב הנהדר של בצק פריך המתמוסס בפה והמילוי מרגש ומפתיע. חפשו את הבצק במקררים ❤
מצרכים
לכ-10 מנות פאי אישיות:
- תבנית מיני מאפינס (קוטר 4.5 ס״מ)
- 1 חבילה בצק פריך מצונן של שמרית
למלית שוקולד ולקישוט:
- 150 גרם שוקולד מריר / חלב
- חצי כוס (120 מ״ל) שמנת מתוקה או צמחית
- לקישוט: פניני שוקולד, קוקוס קלוי, מיני שוקולד צ׳יפס, אגוזים קצוצים גס או כל מה שאוהבים
למלית פאי פקאן
- 150 גרם אגוזי פקאן קצוצים גס
- 50 גרם חמאה או נטורינה
- 1/3 כוס (70 גרם) סוכר חום בהיר
- 1 כף גדושה דבש
- 2 כפות (30 מ״ל) שמנת מתוקה או צמחית
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)