כוכבי סמוסה – מאפה מיני גושגיזדה בסגנון בוכרי
מאת רון יוחננוב
מתכון הכי קל ומהיר לג'ושגזידה - המאפה הכי טעים מהמטבח הבוכרי!
מצרכים
לבצק ולמילוי:
- 2 חבילות בצק עלים של שמרית
- 500 גרם בשר בקר טרי חתוך לקוביות קטנטנות - לא טחון!!!
- (אפשרויות; אנטריקוט / צלעות בקר מספר 2 / ואני מרשה לכם אפילו להכין עם בשר פרגיות עוף)
- 100 גרם שומן כבש או 3-4 כפות שמן זית
- חופן עגבניות שרי חתוכות לקוביות
- 500 גרם בצל לבן קצוץ ומעורבב עם כפית מלח וכפית סוכר ומושרה כמה דקות (לסנן נוזלים)
- כף גדושה של זרעי כמון שלמים
- מעט צ'ילי חריף
- מלח / פלפל שחור
לעיטור:
- ביצה מעורבבת עם קורט מלח
- סומסום + קצח
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)