טנזיה חגיגית בכוסות פילו
מאת קובי אדרי
מתכון מרשים וחגיגי של קובי אדרי לערב ראש השנה, ובכלל לאירועים חשובים. בשר מתובל ועשיר מוגש בכוסות פילו חגיגיות, מקושט בשקדים וברימונים. מנה שכיף לארח איתה וכיף להביא כאורחים בערב החג. מנה שקוטפת מחמאות. וואו! הבשר הרך שמוגש בתוך כוסות הפילו הפריכות - פשוט תענוג שמתפצפץ בפה. מנה שכובשת את העין, את הבטן ואת הלב. שיהיה בתאבון וחג שמח 🥰
מצרכים
המצרכים
- 1 חבילה בצק פילו מצונן של שמרית
- קילו כתף בקר מספר 5 חתוך לקוביות קטנטנות
- 3 כפות שמן זית
- 3 בצל סגול קצוץ
- 4 גבעולי סלרי קצוצים דק
- כפית פלפל גרוס
- 6 משמשים קצוצים
- 4 שזיף קצוץ דק
- חופן צימוקים בהירים
- 4 תאנים יבשות קצוצות
- חופן אגוזים
- כפית מלח
- כפית כורכום (אפשר זעפרן במקום)
- כפית קינמון
- קוביית דלעת קצוצה דק
- 2 כפות סילאן
- ספריי שמן זית
- שקדים מולבנים קלויים לקישוט
- רימונים טריים לקישוט
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)