טורטליני גבינות ברוטב חמאת עגבניות וסלמון
מאת קובי אדרי
מצרכים
לבצק:
- 2 חבילות בצק פסטה מצונן
למילוי:
- 100 גרם ריקוטה
- 100 גרם מסקרפונה
- 50 גרם גרנה פדנו או פרמזן מגורד
- חצי כפית מלח
- רבע כפית פלפל שחור
- כף קמח
- ביצה
לרוטב:
- 200 גרם סלמון טרי ללא עור חתוך לקוביות
- 50 גרם חמאה חתוכה לקוביות
- כוס יין לבן
- 3 שני שום פרוסות
- 7 עלי מרווה
- 2 כפות שמן זית
- 10 עגבניות שרי חתוכות לחצאים
- 6 עגבניות מיובשות חתוכות לחצי
- כף מלח
- חצי כפית פלפל שחור
- 50 גרם גרנה פדנו מגורד
- בזיליקום טרי
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)