טורטליני אסייאתים
מאת תומר אומנסקי
מצרכים
לבצק:
- 2 חבילות בצק פסטה מרודד ומצונן
למילוי:
- 500 גרם פרגית טחונה דק
- 200 גרם כרוב קצוץ דק
- חצי צרור בצל ירוק קצוץ דק
- 2 כפות סויה (רגילה)
- 2 כפות שמן שומשום
- 2 שיני שום כתוש
- כפית צ'ילי אדום קצוץ דק
- מלח לפי הטעם (לפחות חצי כפית)
- כפית ג'ינג'ר מגורד (לא חובה)
לרוטב:
- 4 כפות שמן
- 4 שיני שום
- צ'ילי אדום
- רבע כוס סויה (רגילה)
- 2 כפות סוכר חום
- 3 כפות חומץ
- כף שמן שומשום
ירקות להקפצה:
- ברוקולי מפורק לפרחים
- סלסלת פטריות חתוכות לרבעים
- חצי צרור בצל ירוק חתוך גס
- שומשום שחור לקישוט
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)