טבעות בקלאווה פיסטוק
מאת רון יוחננוב
מצרכים
מצרכים לתבנית עם כ-16 טבעות:
- חבילת דפי פילו מצונן של שמרית
- 100 גרם חמאה מומסת/ נטורינה לפרווה - אפשר גם ספריי שמן
- 100 גרם פיסטוקים גרוסים דק
למילוי:
- 100 גרם שוקולד לבן (אפשר גם שוקולד חלב)
- 3 כפות מחית פיסטוק איכותית.
לסירופ:
- כוס סוכר
- כוס מים
- מי ורדים (כמה טיפות בהתאם לסוג)
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)