הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    4 / 5

    טארט תפוחים מבצק עלים

    מאת דפנה מיכאלי - מתנות קטנות

    • 1265
    • 30 דקות
    • בינוני
    • חלבי

    מאפה חגיגי וקל להכנה בזכות השימוש בבצק עלים מצונן, איכותי וזמין לשימוש מיידי במקרר.
    ניתן להכנה בהתאם לפירות העונה ומציע שילוב נהדר של טעמים, חמוצים ומתוקים.

    שיתוף

    מצרכים

    למעטפת

    • בצק עלים מצונן של שמרית

    לקרם וניל - פטיסייר

    • 1 כוס שמנת מתוקה (אם רוצים להפחית בקלוריות – ניתן להחליף בחלב)
    • 1/2 כוס חלב
    • 1 ביצה
    • 1 חלמון
    • 1כפית מחית וניל
    • 1/3 כוס סוכר
    • 30 גרם קורנפלור (3 כפות)

    לתפוחים

    • 2 תפוחי עץ רכים מזן זהוב, חרמון או יונתן
    • גרידת לימון
    • מיץ מחצי לימון
    • שקית סוכר וניל
    • *ניתן להחליף את התפוחים לפרי עונתי אחר.

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות