טארט תפוחים מבצק עלים
מאת דפנה מיכאלי - מתנות קטנות
מאפה חגיגי וקל להכנה בזכות השימוש בבצק עלים מצונן, איכותי וזמין לשימוש מיידי במקרר.
ניתן להכנה בהתאם לפירות העונה ומציע שילוב נהדר של טעמים, חמוצים ומתוקים.
מצרכים
למעטפת
- בצק עלים מצונן של שמרית
לקרם וניל - פטיסייר
- 1 כוס שמנת מתוקה (אם רוצים להפחית בקלוריות – ניתן להחליף בחלב)
- 1/2 כוס חלב
- 1 ביצה
- 1 חלמון
- 1כפית מחית וניל
- 1/3 כוס סוכר
- 30 גרם קורנפלור (3 כפות)
לתפוחים
- 2 תפוחי עץ רכים מזן זהוב, חרמון או יונתן
- גרידת לימון
- מיץ מחצי לימון
- שקית סוכר וניל
- *ניתן להחליף את התפוחים לפרי עונתי אחר.
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)