טארט שמרים גבינה ותפוחים
מאת נטלי לוין
מתכון לטארט תפוחים וגבינה של נטלי לווין, מושלמת לאירוח בטעם ביתי.
מצרכים
חומרים לבצק טארט
- ¾1 כוסות קמח (250 גרם)
- 1/2 שמרית שמרים טריים (25 גרם)
- 1 כפית משפר אפייה שמרית
- 75 גרם נטורינה/חמאה רכה
- 1/4 כוס סוכר גרם (50 גרם)
- 1 ביצה גודל L
- 1/3 כוס חלב (80 מ"ל)
- 1/2 כפית תמצית וניל
- קורט מלח
- חומרים למלית גבינה
- 200 גרם גבינה (טובורג, טוב טעם)
- ¼ כוס סוכר (50 גרם)
- 1 ביצה גודל L
- 1 כף קמח
- ½ כפית תמצית וניל
- גרידה מ 1/2 לימון
לתפוחים
- 3-4 תפוחים מסוג גראנד סמית
- 50 גרם נטורינה/חמאה מומסת
- 3 כפות סוכר חום
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)