דף הבית | מתכונים | מאפים לחגים | טארט שמרים גבינה ותפוחים
טארט שמרים גבינה ותפוחים
מתכון לטארט תפוחים וגבינה של נטלי לווין, מושלמת לאירוח בטעם ביתי.
5/5
רכיבים:
חומרים לבצק טארט
חומרים למלית גבינה
לתפוחים
אופן ההכנה:
1. בקערת מערבל עם וו לישה מערבלים את כל החומרים לבצק ולשים כ-10 דקות עד לקבלת בצק אחיד ומעט דביק.
2.עוטפים בניילון נצמד את קערת המיקסר ומשהים למשך כשעה.
3.מערבבים יחדיו את חומרי המלית גבינה עד לקבלת תערובת אחידה ושומרים במקרר עד להרכבת העוגה.
4.קולפים את התפוחים, מנקים מהליבה ופורסים לפרוסות דקיקות.
5.משמנים תבנית עגולה, משטחים בתוכה את הבצק בעזרת הידיים לשכבה אחידה. מגביהים מעט את שולי העוגה.
6.ממלאים את החלק המרכזי במלית הגבינה ומיישרים, מסדרים את פרוסות התפוחים כמניפה צפופה ומברישים בנטורינה/חמאה מומסת.מכסים ומשהים לתפיחה נוספת של 50 דקות.
מפזרים את הסוכר החום על התפוחים ושולי העוגה ואופים בתנור שחומם מראש ל° 170 מעלות כ-40 דקות, עד הזהבה. מצננים ומגישים.
** מתכון לעוגת תפוחים >>>
** מתכון לבבקה תפוחים >>>
** מתכון לעוגת שכבות תפוחים אגוזים ושטרוייזל >>>
**מתכון לטארט שוקולד ללא אפייה>>>
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

כתיבת תגובה