• מתכונים
    • מאפים מסדרת הבצקים
    • נבחרת האופים שלנו
    • מאפים לחגים
    • מתכונים לילדים
    • לחם, לחמניות, חלה
    • מאפים מלוחים
  • מוצרים
  • מי אנחנו
  • Home
  • צור קשר
  • שאלות נפוצות
  • מאמרים
    • סרטונים
שמרית
דף הבית | מתכונים | מאפים לחגים | טארט שושני תפוחים

טארט שושני תפוחים

שתפו:
.....................................................................................................

מחפשים עוגת תפוחים לראש השנה? קבלו מתכון – טארט תפוחים מבצק עלים מוכן בסגנון שושנים
קינוח מרשים וחגיגי שישדרג לכם את שולחן החג!

5/5

רכיבים:

  • רכיבים לבסיס
  • לציפוי תפוחים

אופן ההכנה:

  • 1.מוציאים את הבצק מהמקרר 10 דק לפני השימוש. פורסים את הבצק על גבי נייר האפייה, חותכים את השוליים של הבצק (רוחב ואורך) לרצועה ברוחב של 1.5 ס״מ ומקפלים אותה על המלבן המרכזי כך שתיווצר מסגרת מוגבהת לבצק.

  • 2.מברישים את המסגרת בביצה הטרופה ואופים בתנור שחומם מראש ל 175 מעלות כ 15-20 דקות עד שהבצק תפוח וזהוב. מוציאים את התבנית מהדקים בעדינות את המלבן המרכזי שתפח בעזרת כף (גב הכף). מצננים לחלוטין.

  • 3.מקציפים את כל חומרי המלית לקצפת יציבה. ממלאים את הטארט במלית.

  • 4.מכינים את התפוחים: בסיר בינוני מביאים לרתיחה מים, סוכר, ולימון. חותכים את התפוחים לצורה של חצי עיגול וקוצצים לפרסות דקות מאוד (רצוי בעזרת מנדולינה או פומפייה). מסירים מהאש את הסירופ ומוסיפים מיד את פרוסות התפוחים. משרים בסירופ כחצי שעה ועד שפרוסות התפוחים מתרככות מאוד ונעשות חצי שקופות.

  • 5.מעבירים את התפוחים למשטח עבודה, מסדרים שורה של פרוסות תפוחים כ-6-7 פרוסות בצורה חופפת חלקית. מגלגלים מהפרוסה התחתונה כך שייווצר עיגול המזכיר שושנים. מניחים כשהצד החלק פונה כלפי מטה על גבי נייר מגבת וממשיכים עם יתר התפוחים.

  • 6.מסדרים את התפוחים על המלית. שומרים בקירור עד להגשה. 

מחשבוני המרה:

טמפרטורה


C

F

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
5/5
.....................................................................................................
שתפו:
.....................................................................................................

4 תגובות על “טארט שושני תפוחים”

  1. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:
    13/09/2020 בשעה 07:09

    ההסבר לאופן ההכנה לא ברור

    הגב
  2. Avatar אתי הגיב:
    16/09/2020 בשעה 09:09

    ההסבר לא מובן

    הגב
  3. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:
    16/09/2020 בשעה 12:09

    במקום לשים סרטון הדרכה !!!!
    אף אחד לא מבין הוראות הכנה אז מה הקטע פה?!!

    הגב
  4. Avatar יפה לרר הגיב:
    22/12/2020 בשעה 05:12

    נכון. צודקים.

    הגב

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר.

מתכונים פופולארים

פאי תפוחים עם קרם שקדים

טארט שמרים גבינה ותפוחים

בבקה תפוחים וקינמון בזיגוג דבש

בבקה תפוחים ואגסים מקורמלים בדבש

לחם לחמניות וחלות

  • מתכונים מלוחים
  • מאפי לחם
  • מאפים מסדרת הבצקים
  • נבחרת האופים שלנו
  • מתכון לפיצה
  • מתכון לפוקצ'ה

מאפי שמרים

  • מתכונים
  • מתכונים מתוקים
  • מתכונים בריאים
  • סרטוני הדרכה
  • מתכון לחלה

מתכוני אפיה לחגים

  • מתכונים לראש השנה
  • מתכונים לחנוכה
  • מתכונים לפורים
  • מתכונים לשבועות
  • מתכונים לחגים
  • מתכון לאוזני המן
  • כדורי שוקולד