הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    4 / 5

    טארט שושני תפוחים

    מאת צוות האופים של שמרית

    • 6842
    • 30 דקות
    • בינוני
    • פרווה

    מחפשים עוגת תפוחים לראש השנה? קבלו מתכון – טארט תפוחים מבצק עלים מוכן בסגנון שושנים
    קינוח מרשים וחגיגי שישדרג לכם את שולחן החג

    שיתוף

    מצרכים

    רכיבים לבסיס

    • 1 חבילה בצק עלים שמרית
    • 1 מיכל שמנת מתוקה/צמחית 38% (250 מ"ל)
    • 3/4 כוס חלב/חלב סויה (180 מ"ל)
    • 1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל

    לציפוי תפוחים

    • 9-10 תפוחי עץ בינוניים
    • 2 ליטר מים
    • 1 כוס סוכר (200 גרם)
    • 1/2 כוס מיץ לימון סחוט טרי (120 מ״ל)

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות