טארט שושני תפוחים
מאת צוות האופים של שמרית
מחפשים עוגת תפוחים לראש השנה? קבלו מתכון – טארט תפוחים מבצק עלים מוכן בסגנון שושנים
קינוח מרשים וחגיגי שישדרג לכם את שולחן החג
מצרכים
רכיבים לבסיס
- 1 חבילה בצק עלים שמרית
- 1 מיכל שמנת מתוקה/צמחית 38% (250 מ"ל)
- 3/4 כוס חלב/חלב סויה (180 מ"ל)
- 1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
לציפוי תפוחים
- 9-10 תפוחי עץ בינוניים
- 2 ליטר מים
- 1 כוס סוכר (200 גרם)
- 1/2 כוס מיץ לימון סחוט טרי (120 מ״ל)
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)