טארט שוקולד רימון חגיגי
מאת שירן מתתיהו
שירן מתתיהו מפתיעה לחג עם טארט שוקולד רימון חגיגי -
חגיגה של ממש לעיניים!
טארט מעוצב, טעים ומשמח -
תדאגו שיהיה לכם במקרר בצק עלים שמרית (בצק מרודד, מצונן ומוכן לשימוש ללא צורך בהפשרה)
ואתם מסודרים, חג שמח
מצרכים
לטארט פרווה:
- חבילת בצק עלים מצונן
לגאנש:
- 100 גרם שוקולד מריר
- 100 גרם שמנת צמחית (או חלבית)
לקרם:
- 400 גרם שמנת צמחית (או חלבית)
- 3 כפות פודינג וניל
- כפית מחית/תמצית וניל
- טיפת צבע מאכל ורוד (לא חובה)
- גרגירי רימון לקישוט
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)