דף הבית | מתכונים | מאפים לחגים | טארט פטריות ועגבניות
טארט פטריות ועגבניות
מתכון לטארט פטריות ועגבניות, מאפה בצק עלים במתכון קליל ומהיר במיוחד! זה רק נראה מושקע!
4/5
רכיבים:
לטארט פטריות ועגבניות אחד
אופן ההכנה:
1.מוציאים את בצק העלים מהמקרר 5 דקות לפני השימוש, כך שיהיה נוח לעבודה
2.פורסים את הבצק ומניחים עם נייר האפייה על גבי תבנית, חורצים בעזרת סכין שוליים ברוחב של כ- 3 ס"מ מהדפנות (אותם השוליים שתופחים בסיום האפייה) יש לשים לב לא לחרוץ עד התחתית.
3.בחלק הפנימי של הבצק מורחים את גבינת השמנת, מסדרים פטריות ועגבניות ומפזרים מעט מלח גס וגבינת פרמזן.
4.מברישים ביצה טרופה סביב המסגרת ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 25 דקות עד הזהבה.
מגישים עם עלי טימין, או אורגנו מעל.
**מאפה בצק עלים עם גבינות ועגבניות שרי>>
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

כתיבת תגובה