טארט גבינת עזים ופקאן עם נגיעות דבש
מאת רון יוחננוב
טארט גבינות קלאסי מבצק עלים מצונן, איכותי ונוח מאוד לעבודה, עם גבינת עיזים, פקאנים, תימין ודבש שהופכים אותו לקל להכנה ומדהים בטעם.
כשמדברים על טארט, נשמע שנדרשת הרבה עבודה, אבל במקרה הזה, כאשר הבצק עלים כבר מרודד ומוכן לאפיה מדובר בהכנה קלה ומהירה שמבטיחה תוצאות טעימות במיוחד.
מצרכים
- חבילת בצק עלים של שמרית
- 100 גרם גבינת עזים פרומעז
- חופן פקאנים טבעיים
- מעט טימין טרי
- דבש
- ביצה להברשה
- קורט מלח ים
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)