טארט גבינה פתוח של רון יוחננוב
מאת רון יוחננוב
את עוגת המספרים הפופולרית, אתם ודאי מכירים. מפעם לפעם העוגה הזו מקבלת עוד ועוד גרסאות.
בכל פעם קישוט אחר שמושך את העין. שילובי צבעים, קרמים, פירות, ממתקים ופרחים.
ותמיד אבל תמיד זה נראה משגע. בדיוק המנה שהיית רוצה להגיש לאורחים ולגרוף מחמאות.."
מצרכים
ל-12 עוגיות
- חבילת בצק פריך של שמרית
- 1/2 גביע גבינה מסקרפונה (125 גרם)
- כף אבקת סוכר
- כף אבקת פודינג
- תמצית וניל איכותית
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)