טארט גבינה פתוח של רון יוחננוב
"את עוגת המספרים הפופולרית, אתם ודאי מכירים. מפעם לפעם העוגה הזו מקבלת עוד ועוד גרסאות.
בכל פעם קישוט אחר שמושך את העין. שילובי צבעים, קרמים, פירות, ממתקים ופרחים.
ותמיד אבל תמיד זה נראה משגע. בדיוק המנה שהיית רוצה להגיש לאורחים ולגרוף מחמאות.."
מתכון עוגת מספרים קלה להכנה מתוך הבלוג מבשלים ואופים עם רון יוחננוב
רכיבים:
ל-6 קינוחים אישיים:
לקרם:
אופן ההכנה:
1.מוציאים את הבצק הפריך מהמקרר כ-5 לפני השימוש, על מנת שיהיה נוח לעבודה.
2.פותחים את הבצק עם נייר האפייה על משטח עבור וקורצים עיגולים בעזרת חותכן.
3.אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-15 דקות עד הזהבה.
4.מוציאים מהתנור ומצננים על גבי רשת.
5.מכינים את הקרם: בקערת המיקסר מניחים את השמנת המתוקה יחד עם גבינת המסקרפונה, שאר האבקות והוניל. מקציפים עד לקבלת קציפה תפוחה ומעבירים לשקית זילוף.
6.
על צלחת הגשה, מזלפים על ביסקוויט התחתית את הקרם ומניחים ביסקוויט נוסף.
7.
על הביסקוויט העליון מזלפים עוד קרם ומקשטים בפירות ובפרטים טריים.
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

כתיבת תגובה