טארט גבינה ופירות יער מבצק פילו
מאת רון יוחננוב
בחג השבועות הזה אתם הולכים להפגיז, ובענק! הכירו את הטארט המתוק מבצק פילו של רון יוחננוב. קינוח בעיצוב מרענן שירגש את האורחים.
והפעם עשינו לכם חג קל במיוחד, מתכון עם בצק פילו שמרית, בצק מצונן וקל לעיבוד. חג שמח ❤
מצרכים
מצרכים לתבנית פאי / מגש פיצה 26-28" :
- חבילת בצק פילו מצונן של שמרית
- 100 גרם חמאה מומסת
- חצי כוס פירות יער טריים / קפואים או שוקולדים (לבחירה)
לעוגת הגבינה:
- 3 ביצים
- גביע גבינת שמנת (250 גרם)
- חצי כוס שמנת מתוקה (125 מ"ל)
- 100 גרם סוכר (5 כפות)
- גרידה מחצי לימון
- כפית תמצית וניל איכותית
- 2 כפות קורנפלור
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
לאוהבים: אפשר לוותר על פירות יער ולהכין עם פירות אחרים או עם תוספות כמו שוקולד צ'יפס / מקופלת מפוררת
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)