טארט אפרסקים עם קרם שקדים
מאת רון יוחננוב
טארט אפרסקים חתיך ברמות על! עם קרם שקדים טעים טעים שמכינים באפס מאמץ! בלי להפעיל מיקסר ובלי לחפש חניה בפקקים של ערב חג. הכי 5 דקות שיש.
מצרכים
- בצק פריך מצונן של שמרית
- 3-4 אפרסקים / נקטרינות חתוכים לפרוסות
למילוי קרם שקדים:
- 50 גרם חמאה רכה / נטורינה לפרווה
- 50 גרם אבקת סוכר
- 50 גרם שקדים טחונים (קמח שקדים)
- חלמון מביצה אחת
- כף קורנפלור
- כמה טיפות תמצית שקדים איכותית (בהתאם לסוג התמצית שיש לכם- לא יותר מידי)
- כפית תמצית וניל איכותית
לעיטור:
- ביצה + כפית דבש
- שקדים פרוסים
להגשה
- אבקת סוכר
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)