טארטלט פטנט עם קרם שמנת חמוצה ופירות קיץ
מאת נועה ארד
מצרכים
מצרכים לכ- 20 יחידות- לבצק פריך:
- 130 גרם קמח
- 55 גרם אבקת סוכר
- 25 גרם קמח שקדים
- 80 גרם נטורינה בטעם חמאה של ׳שמרית׳
- 25 גרם ביצה
לקרם שמנת חמוצה:
- 100 גרם שמנת מתוקה
- גביע שמנת חמוצה 27% שומן
- 3 כפות סוכר
- חצי כפית מחית וניל
- כף וחצי אינסטנט פודינג
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)