חצ'פורי
מאת אביה מלכה
מצרכים
לבצק:
- 500 גרם קמח לחם / קמח לבן
- 25 גרם שמרים טריים
- 100 גרם נטורינה בטעם חמאה של שמרית - חתוכה לקוביות
- 1 ביצה L
- חצי כף מלח
- 1 וחצי כפות סוכר
- 240 מ״ל חלב קר
למלית:
- 250 גרם קוטג׳
- 100 מוצרלה
- 100 גבנ״צ
- 50 בולגרית
לתוספת:
- 4 חלמונים
- חופן כוסברה קצוצה
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)