חלת שושנים
מאת אביה מלכא
חלת שושנים, מתכון לחלה מהודרת של אביה מלכא, חלה מתוקה שמתאימה בדיוק לשולחן החג.
הפתיעו את האורחים שלכם עם חלה לראש השנה או חלה לשבת שעושה טעים בפה וחם בלב.
מצרכים
לבצק-
- 500 גרם קמח
- 240 מ"ל מים קרים
- 25 גרם שמרים טריים של שמרית
- 70 גרם סוכר
- 1 ביצה L
- 50 גרם נטורינה של שמרית חתוכה לקוביות
- חצי כף מלח
לזיגוג לאחר האפיה:
- 4 כפות דבש
- 2 כפות מים חמים
להברשה לפני האפיה:
- 1 ביצה טרופה
- כף סילאן
- כפית מים
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)