חלת פטה כבד
מאת צוות האופים של שמרית
מצרכים
ל2 חלות:
- 1 ק"ג קמח לבן
- 50 גרם שמרים טריים
- 100 גרם סוכר
- גרם נטורינה רכה, בטמפרטורת החדר
- 2 ביצים L
- 1 כף מלח
- 2 כוסות מים פושרים
לציפוי:
- 2 כפות סילאן מדוללות ב-2 כפות מים
- שומשום
לפטה כבד:
- ק"ג כבדי עוף
- 1 כפית מלח
- פלפל שחור
- 2 בצלים בינוניים
- 100 גרם נטורינה
- 2כפות שמן זית
- 2 כפות ברנדי
להגשה:
- ריבת בצל
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)