הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    חלת מפתח

    מאת חן שוקרון

    • 24544
    • שעה
    • בינוני
    • פרווה

    לכבוד השבת הגדולה שמתקרבת, הכירו את המתכון המנצח לחלת מפתח!
    השבת שלאחר חג הפסח, מפורסמת במנהג אפיית חלת המפתח, הידועה כסגולה לברכה ופרנסה טובה ולכן ביקשנו מחן שוקרון, לשתף במתכון מנצח ולא מסובך. לשבת שלום, מנוחה וברכה ❤

    שיתוף

    מצרכים

    לבצק (2 חלות גדולות)

    • 1 ק״ג קמח לבן
    • 1/2 כוס (100 גרם) סוכר
    • 1 כף (20 גרם) מלח
    • 2 כפות (18 גרם) שמרים יבשים או שקית/קובייה שמרים טריים
    • 80 גרם נטורינה רכה בטמפרטורת החדר חתוכה לקוביות קטנות
    • 2 כוסות (480 מ״ל) מים פושרים

    להברשה ועיטור

    • 1 ביצה טרופה
    • 2 כפות שומשום

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות