חיתוכיות שוקולד כשרות לפסח
מאת רון יוחננוב
מצרכים
מצרכים לתבנית 20/30 או 20/20 (לחיתוכיות גבוהות יותר)
- חבילת בצק עלים מצונן - כשר לפסח של שמרית
- 200 גרם שוקולד מריר איכותי (מומלץ מעל 55% מוצקי קקאו)
- 100 גרם חמאה או נטורינה לפרווה
- 1 כוס סוכר לבן
- 3 ביצים
- 210 גרם (כוס וחצי) קמח תופח כשר לפסח (הערות ותחליפים בסוף הפוסט)
- קורט מלח
- חצי כוס שוקולד צ׳יפס
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
המלצה של רון: להוציא את המאפה מהתנור כשהתערובת רוטטת מעט (היא תתקשה לאחר ההוצאה מהתנור).
בכדי לשמור את התערובת לחה ונימוחה מבפנים – מצננים היטב, חותכים לקוביות בגודל שאוהבים ומגישים.
הערות ותחליפים:
במקום 200 גרם קמח תופח, הכי הכי מומלץ מבחינת קמחים: 100 גרם קמח תפוחי אדמה או קורנפלור ועוד 100 גרם קמח שקדים, אפשר גם קמח לבן רגיל בשאר ימות השנה או כל קמח אחר שיש לכם. – אין צורך להוסיף אבקת אפיה.
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)