הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    חיתוכיות שוקולד כשרות לפסח

    מאת רון יוחננוב

    מתכון קל לחיתוכיות שוקולד על בסיס בצק עלים כשרות לפסח
    • 547
    • 30 דקות
    • קל
    • חלבי
    שיתוף

    מצרכים

    מצרכים לתבנית 20/30 או 20/20 (לחיתוכיות גבוהות יותר)

    • חבילת בצק עלים מצונן - כשר לפסח של שמרית
    • 200 גרם שוקולד מריר איכותי (מומלץ מעל 55% מוצקי קקאו)
    • 100 גרם חמאה או נטורינה לפרווה
    • 1 כוס סוכר לבן
    • 3 ביצים
    • 210 גרם (כוס וחצי) קמח תופח כשר לפסח (הערות ותחליפים בסוף הפוסט)
    • קורט מלח
    • חצי כוס שוקולד צ׳יפס

    אופן ההכנה

    טיפים של מקצוענים

    המלצה של רון: להוציא את המאפה מהתנור כשהתערובת רוטטת מעט (היא תתקשה לאחר ההוצאה מהתנור).
    בכדי לשמור את התערובת לחה ונימוחה מבפנים – מצננים היטב, חותכים לקוביות בגודל שאוהבים ומגישים.
    הערות ותחליפים:
    במקום 200 גרם קמח תופח, הכי הכי מומלץ מבחינת קמחים: 100 גרם קמח תפוחי אדמה או קורנפלור ועוד 100 גרם קמח שקדים, אפשר גם קמח לבן רגיל בשאר ימות השנה או כל קמח אחר שיש לכם. – אין צורך להוסיף אבקת אפיה.

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות