חיתוכיות ריבה פריכות נוסטלגיות
מאת דפנה מיכאל אוסטר
יש טעמים שמחזירים אותנו לימים של תמימות ושמחה. עוגיות ריבה פריכות ונוסטלגיות של דפנה מיכאל אוסטר עושות בדיוק את זה. אז כשמתחשק משהו מתוק שעושה נעים בלב, המתכון הזה מתאים בדיוק.
מצרכים
לחיתוכיות ריבה:
- 200 גר’ נטורינה בטעם חמאה
- 2 כוסות וחצי קמח (360 גר’ )
- כפית אבקת אפייה
- שקית סוכר וניל
- קורט מלח
- 1/4 כוס סוכר
- ביצה
- ריבה למריחה
תוספת לפירורים:
- כפית קמח 2 כפות קמח שקדים + חופן אגוזי לוז גרוסים דק/אגוזי מלך
- גרידה מלימון /תפוז
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)