הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    ג'חנון בייתי אמיתי

    מאת טלי קינן - בית הספר לבישול, אפייה ואירוח

    • 8748
    • שעה
    • בינוני
    • פרווה
    שיתוף

    מצרכים

    לבצק:

    • 1 קילו קמח לבן רגיל
    • 10 גרם אבקת אפייה
    • 20 גרם מלח
    • 1 כף דבש
    • 2-4 כפות סוכר
    • 600 גרם מים פושרים

    לפתיחת הבצק:

    • נטורינה רכה
    • שמן

    אופן ההכנה

    טיפים של מקצוענים

    במידה ורוצים לאפות מיד – לסדר בסיר את הג'חנון ולאפות לילה בטמפרטורה של 100 מעלות בחום עליון תחתון.

    במידה ורוצים להקפיא – לעטוף כל הג'חנון בניילון ולהניח בקופסה. להקפיא. אין צורך להפשיר לפני האפייה.

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות