ג'חנון בייתי אמיתי
מאת טלי קינן - בית הספר לבישול, אפייה ואירוח
מצרכים
לבצק:
- 1 קילו קמח לבן רגיל
- 10 גרם אבקת אפייה
- 20 גרם מלח
- 1 כף דבש
- 2-4 כפות סוכר
- 600 גרם מים פושרים
לפתיחת הבצק:
- נטורינה רכה
- שמן
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
במידה ורוצים לאפות מיד – לסדר בסיר את הג'חנון ולאפות לילה בטמפרטורה של 100 מעלות בחום עליון תחתון.
במידה ורוצים להקפיא – לעטוף כל הג'חנון בניילון ולהניח בקופסה. להקפיא. אין צורך להפשיר לפני האפייה.
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)