גביניות אפרסקים
מאת רונית טברון מנבחרת הבשלנים של ישראלי קיטשן
הקסם הזה שקורה בחג השבועות בו מתמלא שולחן החג בגבינות ובפירות מתוקים בשלל צבעים. והפעם גביניות חגיגיות מבצק עלים מעוטר באפרסקים🍑
מאפה יפה, טעים וחגיגי. מאפה קל הכנה בזכות בצק עלים שמרית, בצק עלים מצונן שלא צריך להפשיר, רק לדאוג שיהיה במקרר וחג שבועות שמח
מצרכים
לבסיס:
- חבילת בצק עלים של שמרית
- 4 אפרסקים צהובים בשלים קשים- חתוכים לפוסות לאורך
- 50 גרם חמאה מומסת במיקרו
- 2 כפות סוכר
למלית:
- 300 גרם ריקוטה פרסקה
- גרם גבינת שמנת 150
- 1 חלמון ביצה
- 2 כפות קמח לבן
- 1/4 כוס אבקת שקדים
- 1/2 כוס סוכר
- -2-3 עלי מרווה קצוצים דק (אופציונלי)
- כפית מחית וניל
- 2-3 כפות שקדים פרוסים מולבנים
- כף דבש
- 2 כפות אבקת סוכר
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)