דף הבית | מתכונים | מאפים לחגים | מתכונים לשבועות | "גבינה בתיבה" של דניאל עמית
מתחשק לכם ארוחת ערב מיוחדת? לפנק אורחים שהגיעו בהפתעה?
2.3/5
.....................................................................................................
.....................................................................................................
"גבינה בתיבה" של דניאל עמית
מתחשק לכם ארוחת ערב מיוחדת? לפנק אורחים שהגיעו בהפתעה?
לדניאל עמית יש את הפתרון המושלם! מתכון למאפה בצק עלים עם גבינות
2.5/5
רכיבים:
לשני מאפי גבינה
אופן ההכנה:
1.מוציאים את בצק העלים מהמקרר 5 דקות לפני השימוש, כך שיהיה נוח לעבודה.
2.פורסים את הבצק ומניחים עם נייר האפייה על גבי תבנית.
3.מניחים את שני עיגולי הגבינה וחותכים את הבצק לשני עיגולים רחבים סביב כל גבינה. חותכים משולשים סביב הגבינה ומקפלים מעלה עד שהגבינה כולה מכוסה.
4.מורחים בביצה ומוסיפים שומשום או קצח.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ- 20 עד 30 דקות, עד כשהבצק משחים.
** מתכון למאפה בצק עלים עם גבינות ועגבניות שרי>>
טיפים להכנת המתכון:
1.מומלץ להגיש חם!
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
היי, יש סרטון או קישור? לא ברורה הצורה