הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    גאלט תפוחים מבצק פריך

    מאת צוות האופים של שמרית

    • 7854
    • רבע שעה
    • בינוני
    • פרווה

    מאפה חגיגי, טעים ומתוחכם שמכינים בקלות: בצק פריך ומתוק שעוטף באהבה תפוחים מתוקים-חמצמצים, ריבה שמתקרמלת ואבק הסוכר שמקפיצה את הטעמים.
    מאפה צרפתי שיזכה את מי שנשאר בארץ בחגים, בטעם של חו"ל.

    שיתוף

    מצרכים

    לגאלט 1:

    • חבילה אחת של בצק פריך מצונן שמרית מהמקרר
    • 4 תפוחים ירוקים מקולפים, מגולענים וחתוכים דק
    • 2 כפות ריבה שאוהבים
    • כפית גדושה קינמון
    • חצי כוס סוכר חום
    • חצי כוס צימוקים ירוקים
    • אבקת סוכר

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות