גאלט פרמז'ן במילוי שרי צלויות וגבינת ריקוטה קרה
מאת טלי קינן
גאלט פרמז'ן במילוי שרי צלויות וגבינת ריקוטה קרה של טלי קינן, מאפה עשיר ומלא בטעם, מתאים לארוחה קלה לצד סלט ירוק ורענן או כתוספת למרק עגבניות מנחם, בדיוק מה שצריך עכשיו.
מצרכים
לבצק הפריך:
- 160 גרם קמח לבן בהיר או קמח לעוגיות (לא תופח) או קמח ללא גלוטן
- 75 גרם נטורינה בטעם חמאה, קרה מהמקרר
- 1 ביצה M
- 1/4 כפית שטוחה מלח
- 1 כף פרמז'ן מגורד דק דק
- 1 כף מים או 1 כף קמח (לפי הצורך)
למלית:
- כ 350 גרם עגבניות שרי אדומות במגוון צורות או עגבניות שרי אדומות וכתומות (פשוט יוצא יותר יפה)
- 2 כפות שמן זית
- 1-2 שיני שום כתוש
- 1/2 כף עלי טימין
- מעט מלח גס אטלנטי
בנוסף ולהגשה:
- ביצה טרופה
- 150 גרם ריקוטה פרסקה
- עלי טימין לקישוט (לא חובה)
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)