גאלט דה רואה שקדים ושוקולד לבן
מאת yeela
המתכון שלפניכם הוא לא פחות מיצירת אמנות. שילוב מושלם בין בצק עלים מתפצפץ, שקדים טחונים ושוקולד לבן, מאפה מלא השראה ויופי.
והעיקר,,,לא תאמינו! מדובר במאפה קל הכנה בזכות בצק עלים מצונן של שמרית (תמצאו אותו במקרר בסופר הקרוב אליכם).
מצרכים
לגאלט:
- חבילה אחת של בצק עלים מצונן של שמרית
- חלמון ביצה לציפוי 1
לקרם שקדים שוקולד לבן:
- 70 גרם שקדים טחונים
- 70 גרם חמאה
- ביצה אחת
- 30 גרם אבקת סוכר
- 40 גרם שוקולד לבן מומס
לסירופ הסוכר:
- 60 גרם סוכר
- 50 גרם מים
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)