הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    בקלאווה שוקולד ואגוזים

    מאת צוות האופים של שמרית

    • 17953
    • רבע שעה
    • בינוני
    • פרווה

    מתכון לבקלאווה מבצק פילו במלית שוקולד ואגוזים

    שיתוף

    מצרכים

    רכיבים: לתבנית מלבנית 22X32 ס״מ

    • 1 בצק פילו מצונן שמרית
    • 400 גרם אגוזי לוז קלופים
    • 300 גרם שוקולד מריר בקוביות או בשוקולד צ׳יפס

    לסירופ

    • 1 כוס סוכר (200 גרם)
    • 1 כוס דבש נוזלי (360 גרם)
    • 2 כוסות מים (500 מ״ל)

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות