בקלאווה שוקולד ואגוזים
מאת צוות האופים של שמרית
מתכון לבקלאווה מבצק פילו במלית שוקולד ואגוזים
מצרכים
רכיבים: לתבנית מלבנית 22X32 ס״מ
- 1 בצק פילו מצונן שמרית
- 400 גרם אגוזי לוז קלופים
- 300 גרם שוקולד מריר בקוביות או בשוקולד צ׳יפס
לסירופ
- 1 כוס סוכר (200 גרם)
- 1 כוס דבש נוזלי (360 גרם)
- 2 כוסות מים (500 מ״ל)
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)