בקלאווה גבינות מעלפת
מאת שובל כהן משה מנבחרת הבשלנים של ישראלי קיטשן
מתלבטים איזה קינוח להכין לחג השבועות? שובל כהן משה, מנבחרת הבשלנים של ישראלי קיטשן, מפתיעה על המתכון המוכר והאהוב לבקלאווה, אבל עם טוויסט.
בקלאווה קלה להכנה בעזרת בצק פילו שמרית, בעיצוב חגיגי במיוחד (שמכינים בצ'יק צ'ק...) יצא מושש! 😋
מצרכים
לבסיס:
- 1 חבילת דפי פילו של שמרית
- 100 גרם נטורינה בטעם חמאה של שמרית
למלית:
- 250 גרם גבינת טוב טעם
- 250 גרם גבינה לבנה 9%
- 2 חלמונים
- 50 גרם אבקת סוכר
- 2 כפות קורנפלור
- 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
- 1 כפית מחית וניל
- חצי כוס פיסטוקים טחונים (לפיזור)
לסירופ:
- 1 כוס סוכר לבן
- 1 כוס מים רותחים
- 1 כפית מחית וניל
- 1 כף מזהר (או מיץ מחצי לימון)
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)