בקלאווה גבינות מלוחה
מאת רון יוחננוב
מצרכים
לבקלאווה:
- חבילת דפי פילו מצונן
- שמן זית
למילוי:
- כוס עלי תרד טריים שטופים, מסוננים וקצוצים דק.
- 250 גרם קוטג׳
- 250 גרם גבינת פטה או בולגרית מכל סוג שאוהבים.
- 150 גרם גבינה צהובה מגורדת או קשקבל
- גרידה מלימון אחד - לא לוותר!
- מעט צ'ילי אדום טרי קצוץ דק או יבש - לא לוותר!
- פלפל שחור
- (בזהירות עם המלח - המליחות תגיע מהפטה או הבולגרית)
- ביצה
- כף קמח
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)