בקלאווה אישית מדפי פילו
מאת צוות האופים של שמרית
מתכון לבקלאווה מבצק פילו – הקינוח המתוק, ועכשיו בגרסה ביתית וקלה להכנה
מצרכים
מצרכים ל-14 מנות אישיות
- 1 חבילת בצק פילו שמרית
- 1/2 כוס שמן קנולה או תרסיס שמן
למלית אגוזים
- 250 גר' תערובת אגוזים (פקאן, שקדים, פיסטוק, אגוזי לוז, אגוזי מלך) טחונים גס
- 1/2 כוס (100 גר') סוכר חום כהה
- 1 כף קינמון טחון
- 3-4 כפות מים (או יותר במידת הצורך)
סירופ סוכר
- 1/2 כוס (100 גרם) סוכר לבן
- 1/2 כוס (120 מ״ל) מים
- 1 כף מיץ לימון
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)