בצק עלים עם בשר שכולם אוהבים
מאת דפנה מיכאל אוסטר
בורקס בשר חם מהתנור הוא מאפה שקשה מאוד לסרב לו. בצק עלים דק ופריך שעוטף מלית בשר טעימה, שניתן להוסיף לה תבלינים, בורגול, פלפל חריף ועוד תוספות, כמו שאוהבים.
בזכות הבצק עלים המצונן של שמרית, גם קל ונוח מאוד להכין אותו, בלי תכנון מראש, בלי הפשרה ועם טעם מופלא.
כמובן שניתן להכין אותו גם כבורקס בשר אישי. בתאבון ❤
מצרכים
- בצק עלים שמרית (300 גרם)
- 400 גרם בשר בקר טחון טרי עם שומן (אפשר כבש)
- בצל גדול קצוץ
- חצי כוס כרישה קצוצה דק
- גזר מגורד דק דק
- ביצה
- מלח
- פלפל שחור
- פית סילאן/דבש
- מעט בזיליקום יבש או חצי כפית בהרט
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)