הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    4.5 / 5

    ביצ'ק – מאפה פילו במילוי דלעת וזרעי כמון

    מאת טלי קינן - בית הספר לבישול, אפייה ואירוח

    בורקס פילו במילוי דעת
    • 912
    • 45 דקות
    • בינוני
    • פרווה
    שיתוף

    מצרכים

    לבצק:

    • חבילת בצק פילו שמרית

    למילוי:

    • מעט שמן לטיגון
    • 1 בצל לבן גדול או שניים בינוניים
    • 350 גרם דלעת
    • 1.5 כפיות שטוחות מלח
    • 1 כפית שטוחה פלפל שחור טחון
    • 1/2 כפית כמון טחון
    • 1/3 כפית זרעי כמון שלמים
    • 1 כף סוכר
    • שמן זית למריחה על עלי הפילו

    לציפוי:

    • שמן זית או ביצה טרופה להברשת המאפים
    • קצח לקישוט (לא חובה)
    • אבקת סוכר לקישוט לאוהבי המתוק (לא חובה)

    אופן ההכנה

    טיפים של מקצוענים

    ניתן לצפות בהנחיות לקיפול בצק הפילו בבלוג של טלי קינן >> https://did.li/PNyTY

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות