ביצ'ק – מאפה פילו במילוי דלעת וזרעי כמון
מאת טלי קינן - בית הספר לבישול, אפייה ואירוח
מצרכים
לבצק:
- חבילת בצק פילו שמרית
למילוי:
- מעט שמן לטיגון
- 1 בצל לבן גדול או שניים בינוניים
- 350 גרם דלעת
- 1.5 כפיות שטוחות מלח
- 1 כפית שטוחה פלפל שחור טחון
- 1/2 כפית כמון טחון
- 1/3 כפית זרעי כמון שלמים
- 1 כף סוכר
- שמן זית למריחה על עלי הפילו
לציפוי:
- שמן זית או ביצה טרופה להברשת המאפים
- קצח לקישוט (לא חובה)
- אבקת סוכר לקישוט לאוהבי המתוק (לא חובה)
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
ניתן לצפות בהנחיות לקיפול בצק הפילו בבלוג של טלי קינן >> https://did.li/PNyTY
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)