בייגלס אמריקאים
מאת צוות האופים של שמרית
מתכון של השפית מיכל לוי אלחלל לבייגלס אמריקאים. מתכון קצת מורכב אבל לא מסובך. אפשר להיות יצירתיים גם עם מה שמכניסים לתוך הבצק!
מצרכים
חומרים לבצק(25 יחידות)
- 1 ק"ג קמח + ¼ כוס לרידוד הבצק
- 1 שמרית שמרים טריים ( 50 גרם)
- 1 שקית משפר אפיה ( 50 גרם, לא חובה)
- ¼ 2 כוסות מים ( 560 מ"ל)
- 2 כפיות גדושות מלח
חומרים לבישול הבייגלה:
- כ- ½2 ליטר מים
- 2 כפות סוכר חום
חומרים לציפוי:
- 1 ביצה טרופה
- ¼ כוס פרג ( 50 גרם)
- 2 כפות שומשום ( 40 גרם)
לאפייה:
- 2 /1 כוס מים
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)