בורקס צמה במילוי עוף עם פטריות של רון יוחננוב
מאת רון יוחננוב
רון יוחננוב לא מפסיק להפתיע ולחדש! והפעם עם מתכון לבורקס בשר במילוי "משגע ו-רזה!"
מצרכים
רכיבים לצמה אחת גדולה:
- 1 חבילת בצק עלים מצונן של שמרית מהמקרר
למילוי:
- 2 כפות שמן זית
- 1 בצל בינוני מקולף וקצוץ דק
- 300 גרם בשר חזה עוף או פרגית
- חצי סלסלת פיטריות חתוכים לפרוסות / קופסת פיטריות פרוסות משימורים קצוצים
- 1 קישוא / זוקיני מגורד
- כפית טימין טרי
- 3 שיני שום
- אגוז מוסקט
- מלח / פלפל שחור
לעיטור:
- ביצה ענפי רוזמרין (לא חובה)
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)