• מתכונים
    • מאפים מסדרת הבצקים
    • נבחרת האופים שלנו
    • מאפים לחגים
    • פינוקים מהירים
    • לחם, לחמניות, חלה
    • מאפים מלוחים
  • מוצרים
  • מי אנחנו
  • Home
  • צור קשר
  • שאלות נפוצות
  • מאמרים
    • סרטונים
שמרית
דף הבית | מתכונים | נבחרת האופים שלנו | בורקס צמה במילוי עוף עם פטריות של רון יוחננוב

בורקס צמה במילוי עוף עם פטריות של רון יוחננוב

שתפו:
.....................................................................................................

רון יוחננוב לא מפסיק להפתיע ולחדש! והפעם עם מתכון לבורקס בשר במילוי "משגע ו-רזה!"

0/5

רכיבים:

  • לצמה אחת גדולה:
  • למילוי:
  • לעיטור:

אופן ההכנה:

  • 1.

    מוציאים את בצק העלים כ-5 דקות לפני שמתחילים, על מנת שיהיה נוח לעבודה.

  • 2.

    מחממים מחבת עם שמן ומזהיבים את הבצל היטב. מוסיפים את העוף ומקפיצים עד שמתחלף הצבע. מוסיפים את הקישוא ושאר המצרכים. מתבלים היטב, מקפיצים עד שכל הנוזלים מתאדים, ומצננים היטב את המילוי.

  • 3.

    פותחים את הבצק עם נייר אפייה ומחלקים ל-3 רצועות.

  • 4.

    ממלאים כל רצועה במילוי, סוגרים היטב וקולעים לצמה.

  • 5.

    מברישים בביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כחצי שעה או עד הזהבה מ-2 הצדדים.

מחשבוני המרה:

טמפרטורה


C

F

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
0/5
.....................................................................................................
שתפו:
.....................................................................................................

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר.

מתכונים פופולארים

משה בתיבה

סוכריית בורקס בשר

בורקס תפו"א מעלי פילו של סוויט דולי

סלופי ג'ו של יונית צוקרמן

מאפה אורז ובשר בפילו

בורקס בשר - בצק לבורקס בשר

לחמעג'ון

לחם לחמניות וחלות

  • בצק לבורקס בשר
  • מתכון לפיצה
  • מתכונים מלוחים
  • מאפי לחם
  • מאפים מסדרת הבצקים
  • נבחרת האופים שלנו

מאפי שמרים

  • עוגות שמרים
  • מתכונים
  • מתכונים מתוקים
  • מתכונים בריאים
  • סרטוני הדרכה
  • מתכון לחלה

מתכוני אפיה לחגים

  • מתכונים לראש השנה
  • מתכונים לחנוכה
  • מתכונים לפורים
  • מתכונים לשבועות
  • מתכונים לחגים
  • מתכון לאוזני המן
  • כדורי שוקולד