דף הבית | מתכונים | נבחרת האופים שלנו | בורקס צמה במילוי עוף עם פטריות של רון יוחננוב
בורקס צמה במילוי עוף עם פטריות של רון יוחננוב
רון יוחננוב לא מפסיק להפתיע ולחדש! והפעם עם מתכון לבורקס בשר במילוי "משגע ו-רזה!"
0/5
רכיבים:
לצמה אחת גדולה:
למילוי:
לעיטור:
אופן ההכנה:
1.
מוציאים את בצק העלים כ-5 דקות לפני שמתחילים, על מנת שיהיה נוח לעבודה.
2.
מחממים מחבת עם שמן ומזהיבים את הבצל היטב. מוסיפים את העוף ומקפיצים עד שמתחלף הצבע. מוסיפים את הקישוא ושאר המצרכים. מתבלים היטב, מקפיצים עד שכל הנוזלים מתאדים, ומצננים היטב את המילוי.
3.
פותחים את הבצק עם נייר אפייה ומחלקים ל-3 רצועות.
4.
ממלאים כל רצועה במילוי, סוגרים היטב וקולעים לצמה.
5.
מברישים בביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כחצי שעה או עד הזהבה מ-2 הצדדים.
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

כתיבת תגובה