הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    בורקס פילו במילוי בשר מפורק

    מאת רון יוחננוב

    • 5451
    • 30 דקות
    • בינוני
    • בשרי
    שיתוף

    מצרכים

    לבורקס פילו:

    • חבילת בצק פילו מצונן של שמרית
    • שמן זית להברשה

    מצרכים לבשר מפורק:

    • נתח בשר מספר 5 (צלי כתף), פרוס לפרוסות בעובי בינוני (אפשר גם שפונדרה, אסאדו, צלעות או חזה בקר)
    • 3-4 כפות קמח לבן רגיל
    • 2-3 כפות שמן זית
    • 2-3 בצלים גדולים, קלופים ופרוסים דק
    • כוס יין אדום או לבן איכותי
    • 3 כפות סילאן
    • 3 כפות אבקת מרק בצל
    • סלסלת פטריות (אפשר לערבב סוגים או להשתמש במיובשות שהושרו)
    • 2 כוסות מים רותחים
    • מעט טימין טרי (4-5 ענפים)
    • מלח, פלפל שחור

    לרוטב:

    • 6 כפות שמן קנולה
    • 1 בצל מקולף וקצוץ דק דק
    • 2 שיני שום כתושות
    • כפית תבלין כורכום (עדיף חוואיג למרק - מקפיץ את הרוטב פלאים)
    • קורט אגוז מוסקט
    • 2 כפות גדושות קמח
    • ליטר מים בטמפרטורת החדר
    • מעט תימין טרי
    • סלסלת פטריות מכל סוג שאוהבים חתוכים דק
    • מלח / פלפל שחור

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות