בורקס כבדי עוף
מאת יעל בן ארוש
אין כמו מתכון מנצח שמשלב ניחוחות ביתיים וטעמים חגיגיים.
בורקס כבדי עוף של יעל בן ארוש קל להכנה בזכות בצק עלים שמרית מצונן, הוא בדיוק מה שצריך לאירוח מיוחד או לארוחה מפנקת.
עם בצק עלים מרודד, שמאפשר עבודה קלה ותוצאה מושלמת, מתכוני בצק עלים כמו זה הופכים כל שולחן לחגיגה של טעמים.
נסו את המתכון ותגלו כמה פשוט ליצור מנה שנראית מקצועית ומרגישה ביתית.
מצרכים
לבורקס כבד עוף :
- בצק עלים מצונן ומרודד של שמרית
- 500 גרם כבד עוף
- בצל בינוני פרוס
- גזר 1 מגורד
- פלפל אדום פרוס
- כפית מלח
- חצי כפית טימין
- כף פפריקה מתוקה
- חצי כפית כמון
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)